Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F8 M. Levente Szijarto: „Am avut momente în care nu ne-am concentrat iar clujenii ne-au taxat”

Dan Oancia

Dan Oancia
16.02.2017

Steaua București nu a putut să le facă față celor de la U BT Cluj Napoca în prima semifinală a Final Eight-ului Cupei României ce are loc în aceste zile la Sibiu. Ardelenii au dominat partida da capo al fine, lucru recunoscut la sfârșit și de Levente Szijarto, baschetbalistul echipei din Capitală.

Am avut unele momente de lipsă de concentrare, iar Clujul este echipă serioasă și ne-a taxat, cum au făcut-o și în celelalte două meciuri. Încă sunt cea mai bună echipă din campionat, trebuie sa îi felicit, ne-au dominat. Simt că și noi suntem în revenire, acest lucru o arată și scorul, am avut prea puține momente de sclipire, dar sunt sigur că până la începerea play-off-ului va fi mai bine. S-au apărat foarte bine clujenii, în unele momente ne-au surprins cu niște detalii, așa e în sport. Există momente în care ne lipsește la maximum concentrarea, îi felicit, au dominat de la cap la coadă și merită această victorie.

U BT Cluj-Napoca își așteaptă adversara din finala Cupei României, care se va decide dintre BC Mureș Târgu Mureș și CSM Oradea.

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca air23 :

    Respect
    Merita sa remarcam sportivitatea lui Szijarto.

    cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    • U BT Cluj-Napoca sergiu_CMOS:

      Szijarto
      Da, nu prea avea cum sa conteste invingatoarea. De contestat ar fi cele 2 fortari pe care le-a obtinut fiind in miscare :P

      cu 7 ani în urmă (17.02.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!