Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F8 M. Mario Lazăr: „Mergem să arătăm ce putem și vom vedea ce se va întâmpla”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
10.02.2018

Formația timișoreană debutează astăzi la un turneu final al Cupei României. „Urșii” au probleme din cauza accidentărilor și porneau oricum cu șansa a doua în disputa cu vicecampioana CSM Steaua Eximbank București. Mario Lazăr este unul din jucătorii importanți ai Timbei în acest sezon.

„Nu suntem în proporție de 100% cu jucătorii, avem câțiva accidentați și mergem acolo într-un efectiv mai redus. Mergem să arătăm ce putem și vom vedea ce se va întâmpla. Mergem să dăm ce avem mai bun. Depinde de jocul pe care o să-l prestăm. Dacă începem tare, eu zic că o să fie un meci plăcut. Mereu sunt șanse de surprize, depinde și de adversar, de ziua pe care o prinzi. În principiu, se poate. Am putea să începem agresiv în apărare, să facem apărarea pe care ei nu știu să o atace și să avem avantaj acolo”, ne-a declarat Mario Lazăr.

Echipele trebuie să joace cu doi români la meciurile din Cupa României. Steaua îl are și pe naturalizatul Fraseniuc.

„Eu zic că avem un avantaj la români aici. Suntem mulți români și ne dorim să jucăm și cred că avem un avantaj. Părerea mea este că îi ajută că îl au pe Fraseniuc, doar că nu a jucat cu noi”, a adăugat jucătorul Timbei.

Mario Lazăr are cel mai bun sezon al său în Liga Națională. În 15 meciuri are medii de 10.1 puncte, 6.7 recuperări și 0.7 pase decisive. A jucat 21:36 minute/meci, cu 12.5 eficiență medie.

„Mă simt în formă, mă simt super bine. Îmi place, am început să joc și să arăt ce pot. E foarte importantă încredera pe care o primesc și trebuie să mulțumesc antrenorului pentru asta”, a mai spus Mario Lazăr.

BC Timba Timișoara debutează la un turneu final al cupei astăzi, de la ora 20, în duelul cu CSM Steaua Eximbank București. Meciul va fi transmis în direct aici.

*foto: Mihai Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!