Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F8. Milan Mitrovic: „Am luptat în repriza a doua, dar Oradea are multă experiență”

F8. Milan Mitrovic: „Am luptat în repriza a doua, dar Oradea are multă experiență”

După ce, în urmă cu o săptămână, FC Argeș Basketball a oferit o replică foarte solidă, pe teren propriu, lui CSM CSU Oradea, ieri (11.02) piteștenii nu au mai reușit să joace la fel de bine și au fost eliminați din Cupa României: 89-78.

Iată ce a declarat Milan Mitrovic, la finalul partidei:

Am pierdut meciul, sincer, în primul sfert. Am intrat în joc fără energie, fără concentrare și, de-abia după pauză, am avut o reacție foarte bună. În vestiar, am ridicat nivelul mândriei noastre și energiei noastre și chiar am reușit să ne apropiem la două puncte. M-am gândit atunci că poate vom putea să întoarcem rezultatul în favoarea noastră însă atunci când începi prost și pornești într-o cursă de urmărire, îți pierzi energia și concentrarea. Ultimele patru minute s-au desfășurat așa cum s-au desfășurat. Asta este. Am luptat în repriza a doua dar Oradea are multă experiență, un antrenor experimentat, care a avut reacție și a întors partida în favoarea lor.

Întrebat despre faptul că a fost a treia confruntare între el și Cristian Achim, antrenor alături de care a lucrat multă vreme, tehnicianul alb-violeților a spus următoarele:

După două dueluri, nu mai există nimic, din punct de vedere tactic, ce am putea să facem ca să ne surprindem unii pe alții. Ne știm unii pe alții și contează cum începi meciul. Ei au început mai bine partida și au câștigat. Mai avem o confruntare cu ei în campionat, la Oradea, și sper ca atunci să ne impunem.

În încheiere, Milan Mitrovic a vorbit despre ce urmează pentru FC Argeș Basketball:

Avem doi jucători noi și, nu e un alibi, avem nevoie de încă puțin timp pentru a-i integra în sistem. Ei mi-au dat speranțe în felul în care joacă, în modul în care înțeleg jocul și cred că, pe măsură ce timpul va trece, vom evolua tot mai bine. Cu siguranță, ne vom lăsa amprenta în campionat. Obiectivul nostru este să ne calificăm în playoff și apoi vom vedea. Dacă ajungem în playoff, totul e posibil acolo.

Piteștenii vor reveni pe teren la începutul lunii martie, după încheierea acțiunii echipei naționale.

*foto: Facebook – FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!