Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F8. Tomas Rinkevicius: „E ciudat să întâlnești pentru a doua oară aceeași echipă în Cupa României”

F8. Tomas Rinkevicius: „E ciudat să întâlnești pentru a doua oară aceeași echipă în Cupa României”

În 24 de ore, pe terenul Sălii Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, vor intra CSU Sibiu și CSM Constanța, formațiile care vor da startul ediției din acest sezon a Final 8-ului Cupei României, la baschet masculin.

Cu această ocazie, Jay Threatt, fundașul sibienilor, a oferit un interviu pentru pagina oficială a clubului la care evoluează, în care a prefațat partida cu CSM Constanța, a patra din această stagiune:

„Ne așteaptă un meci greu, de luptă. Niciun meci nu e ușor în această perioadă a sezonului. Trebuie să fim pregătiți să jucăm. Sper că vom reacționa bine ca echipă. Am arătat că putem juca în fața oricui. Trebuie să reparăm câteva mici detalii și sper că vom reacționa bine.”

Pe lângă Threatt, a mai vorbit și Tomas Rinkevicius, antrenorul principal al galben-albaștrilor:

„Multe meciuri împotriva Constanței în acest sezon. O echipă foarte bună, despre care cred că acum joacă un baschet mult mai bun decât cel pe care l-au jucat în startul sezonului. Au un lot puternic. Tocmai au mai transferat un jucător străin, care a jucat în Lituania și care a avut statistici excelente acolo. Avem în față o echipă puternică. Se poate vedea cu câtă seriozitate tratează această competiție, cu o săptămână înainte de turneul final transferând al 6-lea jucător străin.”

Tehnicianul lituanian a spus câteva cuvinte și despre prima întâlnire cu CSM Constanța din sezonul 2023-2024, dar și despre faptul că, deși au învins-o o dată pe trupa lui Dan Fleșeriu în Cupa României, acum joacă din nou împotriva ei:

„Prima victorie, din cupă, contra Constanței a venit la începutul sezonului. Ei formau o echipă nouă. La fel și noi, am avut niște jucători, dar uitându-ne acum la lotul nostru suntem puțin diferiți. Cred că acel prim meci din grupele cupei nu contează și acum va fi o altă poveste.  Este ciudat să întâlnești pentru a doua oară aceeași echipă în Cupa României. În mod normal, în sistemele din alte țări, dacă ai învins un oponent, vei primi altul. Regulile sunt de așa natură aici și trebuie să ne pregătim pentru un nou meci împotriva Constanței.”

Duelul dintre BC CSU Sibiu și CSM Constanța va avea loc joi, 15 februarie, la ora 12:15, în direct pe Digi Sport 3, Prima Sport 1 și FRB TV.

*foto: Facebook - BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!