Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FC Argeș Basketball a câștigat împotriva lui Balkan Botevgrad

FC Argeș Basketball a câștigat împotriva lui Balkan Botevgrad

Astăzi, 5 septembrie, FC Argeș Basketball și-a continuat seria de amicale de la sud de Dunăre și s-a duelat cu Balkan Botevgrad, fosta echipă a lui Nebojsa Vidic, tehnicianul piteștenilor.

După înfrângerea la limită de luni, 4 septembrie, suferită în fața lui Spartak Pleven (75-79), argeșenii au evoluat mai bine și au izbutit să se impună cu scorul de 84 la 71 în fața lui Balkan Botevgrad.

Principalii marcatori ai lui FC Argeș Basketball au fost Nikola Jevtovic (21 de puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive), Naje Smith (16 puncte, 2 recuperări), Corey Allen (14 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive), Raijon Kelly (11 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive) și Bryce Douvier (11 puncte, 4 recuperări).

Așadar, alb-violeții încheie campania din Bulgaria cu un succes și un eșec. Pentru FC Argeș Basketball urmează Memorialul „Georgel Ziguli”, turneu la care vor mai participa Rapid București, Spartak Pleven și CSM Corona Brașov.

Vineri, 8 septembrie, piteștenii se duelează cu CSM Corona Brașov, începând cu ora 20:15, urmând ca sâmbătă, 9 septembrie, să aibă loc finalele Memorialului.

*foto: Facebook – FC Argeș Basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Dan N :

    Merge jocul
    Si putem avea asteptari pozitive de la noul sezon - se vede ca staff-ul a ales jucatori straini mai buni - cu jucatorii romani din lot ramane de vazut cum ne vom descurca.

    cu 7 luni în urmă (05.09.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!