Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FC Argeș Basketball - CSM Petrolul Ploiești, al patrulea meci amânat în etapa a 19-a

FC Argeș Basketball - CSM Petrolul Ploiești, al patrulea meci amânat în etapa a 19-a

FC Argeș Basketball a transmis în cursul zilei de vineri, 4 februarie, amânarea partidei cu CSM Baschet Petrolul Ploiești din cadrul etapei a 19-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Duelul din Trivale ar fi trebuit să se joace azi (04.02) de la ora 17.30, fiind partida ce urma să deschidă runda a 19-a.

Piteștenii au anunțat printr-o postare pe Facebook că în cadrul lotului a fost depistat un caz pozitiv și decizia DSP Argeș a fost ca partida cu Ploieștiul să nu mai aibă loc.

Oficialii argeșeni notează că atât membrul afectat, cât și jucătorii carantinați nu prezintă simptome majore.

În runda a 19-a s-au amânat pe lângă acest joc alte trei dispute: U-BT - CSO Voluntari, CSU Sibiu - CSM Oradea și CSM Focșani - SCM OHMA Timișoara.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!