Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FC Argeș Basketball dispută al treilea meci consecutiv pe teren propriu

FC Argeș Basketball dispută al treilea meci consecutiv pe teren propriu

FC Argeș Basketball joacă pentru a treia oară la rând pe teren propriu în Liga Națională de Baschet Masculin, în etapa a 17-a duelându-se cu SCM OHMA Timișoara.

Piteștenii au replicat bine după eșecul cu CSU Sibiu din primul joc al anului, pierdut pe teren propriu cu 86 la 77. Din acel moment, Argeșul a adunat trei victorii, cu CSM Galați, Rapid București și CSM VSKC Miercurea Ciuc, disputa cu Rapidul aducând cel mai clar succes din această perioadă (102-62).

SCM Timișoara urmează să revină pe parchet după ce în cadrul etapei trecute n-a jucat, clubul confruntându-se cu cazuri de Covid-19 în lot. La ultima apariție, bănățenii au cedat surprinzător pe terenul lui CSM Miercurea Ciuc (72-63), meci în care Nikola Gajic și-a trecut în cont un double-double (22 de puncte, 10 recuperări).

Argeșul traversează perioada mai bună în privința rezultatelor, Timișoara pierzând de patru ori în ultimele cinci etape din LNBM. În perioada amintită, bănățenii au avut o medie de 72.4 puncte marcate, o singură dată terminând cu mai puțin de 70 de puncte încasate.

Leii din Banat au anunțat recent transferul lui Gary Talton, fost jucător chiar la FC Argeș, în stagiunea precedent. Americanul n-o să evolueze în schimb în duelul din Trivale, Dragan Petricevic fiind lipsit și de serviciile lui Alexandru Olah și Aleksandar Vlahovic. În schimb, partida va fi una specială pentru Mihai Măciucă, internaționalul român din echipa piteșteană urmând să joace meciul 100 alături de FC Argeș.

În tur, formația pregătită de Tudor Costescu a câștigat la limită, 74-73, ambele combatante adjudecându-și două sferturi. Mladen Jeremic (22 de puncte) și Darrion Strong (19 puncte) au fost principalii marcatori, iar Nikola Jevtovic a încheiat cu double-double (11 puncte, 12 recuperări).

Înaintea partidei directe, ambele sunt pe loc de playoff, Piteștiul pe locul al doilea în clasament cu 12-4 bilanț, iar SCM Timișoara cu 7-7 se află pe poziția a opta.

Duelul din Trivale are loc în această seară, 23 ianuarie, de la ora 18.00 și va fi transmis în direct pe YouTube FRB TV.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!