Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FC Argeș pierde primul meci amical din presezon, cu SCM U Craiova

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
04.09.2022

FC Argeș pierde primul meci amical din presezon, cu SCM U Craiova

SCM Universitatea Craiova a câștigat primul meci amical al verii. Oltenii au trecut cu scorul de 97-96 de FC Argeș Basketball pe propriul teren, la capătul unui meci extrem de disputat.

Cele două echipe s-au anihilat reciproc în primul sfert, după care tabela indica 18-18. Craiovenii au reușit să intre în avantaj la pauza mare, 42-41, după un al doilea sfert ceva mai bun pentru ambele ofensive. Avansul a crescut în parțialul al treilea, câștigat de olteni cu 33-27. În final, elevii lui Milan Mitrovic au reușit un ultim sfert mai bun (28-22), dar s-au văzut învinși la o lungime.

Dimitrije Nikolic a fost MVP-ul Leilor din Bănie, cu 22 de puncte. Giordan Watson a adăugat 13 puncte și 11 pase decisive. Tot 13 puncte a reușit și Demonte Flannigan, iar Shawn Hopkins a avut 12 puncte. Ultimul străin din lot, Edward Cortez, a avut 10 puncte și 6 asssist-uri. În double-digits a mai fost și George Blaj-Voinescu cu 13 puncte.

De cealaltă parte, cel mai bun jucător a fost Trey Freeman, cu 23 de puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive. Dragan Zekovic și Andreja Milutinovic au adăugat câte 16 puncte. Ceilalți doi jucători în double-digits pentru argeșeni au fost Josh Cunningham (12 puncte) și Mihai Măciucă (11 puncte).

Cele două echipe au posibilitatea de a se întâlni din nou în acest presezon, la Memorialul „Georgel Ziguli”. La acest turneu amical, FC Argeș joacă primul meci cu CSM Târgu Jiu, pe când SCM U Craiova dă piept cu CSA Steaua București.

*foto: Facebook/FC Argeș Basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • Csm.O :

    Multe puncte
    Ofensiv, ambele echipe au arătat bine, pe statistici. Defensiv puține recuperări de ambele părți. La Craiova mă așteptam să fie finalizat lotul ținând cont că vor evolua în preliminariile Europe Cup, cred că încă mai așteaptă un jucător. Piteștiul in 5 străini și cu Voinescu singurul PG din lot, român, mi se pare o echipa mai slabă decât sezonul trecut, plus că se simte lipsa lui Fitzpatrick de sub panou. Eu cred că nici Craiova, nici Piteștiul nu au șanse la semifinale sezonul acesta.

    cu 1 an în urmă (04.09.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!