Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FC Argeș primește vizita lui CSM Miercurea Ciuc în Liga Națională

FC Argeș primește vizita lui CSM Miercurea Ciuc în Liga Națională

FC Argeș Basketball și CSM VSKC Miercurea Ciuc se duelează în această seară, 19 ianuarie, în cadrul etapei cu numărul 16 din Liga Națională de Baschet Masculin.

Piteștenii au fost victorioși în ultimele două partide din campionat, după ce au început anul 2022 cu o înfrângere pe teren propriu cu CSU Sibiu. De altfel, eșecul cu galben-albaștrii a consemnat și cele mai multe puncte încasate în fața propriilor suporteri (86) în actualul sezon al Ligii Naționale.

Argeșul a reușit a doua victorie la +30 diferență în acest sezon în duelul din Trivale cu Rapid București, 102-62, în acel joc Mladen Jeremic fiind principalul marcator al echipei, cu 18 puncte și 4 assist-uri, având 6/6 din interiorul arcului de cerc.

Miercurea Ciuc a bifat în premieră o serie de victorii în LNBM în sezonul actual, impunându-se cu CSM Galați și SCM OHMA Timișoara, în ambele cazuri pe teren propriu. Mihaijlo Bogdanovic a avut o prestație excelentă în duelul cu bănățenii, terminând cu 26 de puncte (10/12 din acțiune) și 7 recuperări, iar în cele două dispute amintite au existat alți doi sportivi ai ciucanilor în double figures, Branislav Vujadinovic și Lock Lam.

Harghitenii sunt în continuare fără meci câștigat în deplasare, 0-6 bilanț, singurele rezultate pozitive obținându-le în sala „Erőss Zsolt”. Miercurea Ciuc este ultima în clasament, cu 3-11, în timp ce FC Argeș ocupă înaintea acestui meci poziția a doua, cu 11-4 bilanț.

Meciul tur a fost tranșat fără probleme de formația lui Tudor Costescu, 114-56, atunci argeșenii marcând cel puțin 32 de puncte timp de trei sferturi. Cu excepția lui Lucian Chirof, toți sportivii Piteștiului au marcat minim 10 puncte, lider fiind Nikola Jevtovic cu un prim double-double în sezon (20 de puncte, 12 recuperări). Argeșul a controlat toate capitolele importante atunci, reușind 37 de puncte după posesii pierdute și 44 din paint.

Meciul din această seară începe la ora 18.00 și va fi transmis în direct pe YouTube FRB TV.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!