Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FC Argeș se deplasează la Focșani în a doua etapă a Ligii Naționale

FC Argeș se deplasează la Focșani în a doua etapă a Ligii Naționale

Singurul meci al zilei de vineri, 29 septembrie, în Liga Națională de Baschet Masculin va avea loc la Focșani. Duelul dintre CSM Focșani și FC Argeș Pitești contează pentru a doua rundă a Conferinței B.

Vrâncenii vor fi la debutul oficial în noua ediție de campionat, după ce săptămâna trecută meciul cu SCM U Craiova a fost amânat. CSM Focșani a disputat singurele meciuri oficiale din sezonul 2023/2024 în Cupa României, în grupa organizată la Târgu Mureș. Acolo, echipa lui Mihai Petruț a suferit două înfrângeri, 60-84 cu formația gazdă și apoi 77-88 cu CSM Galați.

Rijad Avdic a fost principalul marcator pentru CSM Focșani în Cupa României, cu o medie de 18 puncte, 4.5 recuperări și 2.5 pase decisive pe meci. Dragoș Axinte s-a remarcat din rândul autohtonilor cu cele 9.5 puncte.

FC Argeș a jucat deja și în campionat, pe teren propriu, și a completat o revenire importantă în fața lui CSM Petrolul Ploiești. Piteștenii au recuperat un deficit de 17 puncte și în cele din urmă s-au putut impune cu 78-75. Liderul echipei, atât la nivelul punctelor marcate, cât și în privința indicelui eficienței a fost Nikola Jevtovic, cu 22 de puncte, 6 recuperări, 2 capace și +28 la eficiență.

Piteștenii n-au avut deloc probleme în confruntările cu CSM Focșani la nivelul Ligii Naționale și le-au câștigat pe toate cele cinci. În medie, FC Argeș a reușit 88 de puncte în aceste dueluri și a primit sub 68 pe meci. Ultima întâlnire a avut loc în luna ianuarie a anului 2022, când FC Argeș s-a impus cu 89 la 58, după care cele două echipe nu s-au duelat deloc pe parcursul ediției precedente.

Jocul de la Focșani va avea loc vineri, 29 septembrie, de la ora 16.00 și va putea fi urmărit în direct pe FRB TV.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!