Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FC Argeș și-a stabilit programul partidelor amicale

FC Argeș și-a stabilit programul partidelor amicale

FC Argeș Basketball s-a alăturat formațiilor care au oferit informații despre meciurile de pregătire, alb-violeții urmând să înceapă duelurile amicale în data de 22 august.

Piteștenii și-au programat deplasări la București, Râmnicu Vâlcea și în Bulgaria, iar ultimele jocuri înaintea debutului în Cupa României vor avea loc pe teren propriu, la Memorialul Georgel Ziguli.

FC Argeș are următoarele partide amicale:

  • 22 august – vs. Dinamo București (deplasare)
  • 25 august – vs. CS Vâlcea 1924 Râmnicu Vâlcea (deplasare)
  • 29 august – vs. Laguna Sharks București (deplasare)
  • 4-5 septembrie – vs. Spartak Pleven și Balkan Botevgrad (turneu la Plevna)
  • 8-9 septembrie – Memorialul Georgel Ziguli (participă Rapid București, CSM Corona Brașov și Spartak Pleven)

În competițiile interne, FC Argeș va debuta acasă în Cupa României, fiind într-o grupă cu CSM Târgu Jiu și Rapid București, iar meciurile vor avea loc în perioada 15-17 septembrie. Tot pe teren propriu vor evolua jucătorii lui Nebojsa Vidic și în prima etapă a Ligii Naționale, în jurul datei de 23 septembrie, când la Pitești o să sosească CSM Petrolul Ploiești, cele două echipe regăsindu-se în Conferința B.

FC Argeș a anunțat până în prezent transferurile lui Christian Chițu, Raijon Kelly și Bryce Douvier, precum și aducerea antrenorului Nebojsa Vidic. Din echipa de anul trecut vor continua Alin Andrieș, Tudor Fometescu, Nikola Jevtovic, Mihai Gavrilă și Radu Voinescu.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!