Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FC Argeș țintește a treia victorie consecutivă în Liga Națională

FC Argeș țintește a treia victorie consecutivă în Liga Națională

FC Argeș Basketball primește vizita lui CSM Târgu Jiu în această seară, 18 ianuarie, în etapa a 16-a a Conferinței A din Liga Națională de Baschet Masculin, meciul urmând să fie transmis pe FRB TV.

Piteștenii și-au câștigat ultimele două jocuri, trecând astfel la 7-6 bilanț în campionat, în aceste dueluri recente întâlnindu-se cu oponenți cu care se află în lupta directă pentru un loc în Top 10. Întâi, FC Argeș s-a impus cu 83 la 69 în fața lui CSU Sibiu, apoi cu 83-81 la Ploiești, acolo unde a irosit la un moment dat un avantaj important.

CSM Târgu Jiu a suferit două eșecuri la rând în care a marcat de fiecare dată 66 de puncte, primul joc fiind la Târgu Mureș, iar ultimul acasă contra lui U-BT Cluj. De altfel, doar în patru meciuri din totalul celor 13 au reușit gorjenii să marcheze minim 70 de puncte, echipa lui Kresimir Basic fiind într-o serie de cinci jocuri la rând în care înscrie sub această bornă.

Meciul din tur a adus victoria Argeșului cu 80 la 60, atunci Joshua Cunningham fiind în double-double, iar lui Dragan Zekovic i-a lipsit o recuperare pentru a izbuti același lucru. Piteștenii au avut un season high de 31 de recuperări defensive cu acea ocazie.

Statisticile țin cu formația viola în aproape toate cazurile, echipa lui Milan Mitrovic având peste 10 puncte în medie pe meci față de CSM Târgu Jiu. Gorjenii sunt încă în căutarea primei victorii departe de casă, singurul lor succes venind pe teren propriu, în deplasare având peste 88 de puncte încasate în medie.

Duelul dintre FC Argeș și CSM Târgu Jiu are loc în această seară, 18 ianuarie, de la ora 19.00 și o să fie live pe YouTube FRB TV.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!