Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Federația Română de Baschet a decis organizarea All Star Game 2022

Federația Română de Baschet a decis organizarea All Star Game 2022

Conform frbaschet.ro, în perioada 7-9 ianuarie 2022 a avut loc o corespondență electronică, în urma căreia Consiliul Director al Federației Române de Baschet a luat mai multe decizii legate de calendarul competițional al stagiunii 2021-2022.

Unul dintre cele mai importante aspecte este că în acest sezon se va organiza All Star Game, după o pauză de trei ani. Ultimul ASG avea loc în 2019, la Cluj-Napoca, la o zi după finala Cupei României, câștigată de BC CSU Sibiu împotriva lui CSM CSU Oradea.

De această dată, All Star Game-ul nu va fi organizat odată cu Final Four-ul Cupei României. Conform site-ului oficial al Federației, Final Four-ul a fost devansat în 15-17 februarie, în timp ce „meciul vedetelor” va avea loc în 20 aprilie.

Drept consecință ultimul meci al finalei LNBM nu se va mai desfășura în 5 iunie, ci în 7 iunie. Celelalte decizii ale Consiliului Director pot fi consultate la următorul LINK.

În 2019, Team Bobe s-a impus în fața lui Team Kuti cu scorul de 110 la 103, iar Bobe Nicolescu a fost desemnat MVP-ul partidei. Acesta a adunat 27 de puncte, 7 recuperări și 2 pase decisive, obținând un indice al eficienței de +33.

*foto: Valentin Todea/Baschet.ro

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Make Team Bobe great again!
    Victoria din nou a echipei lui Bobe doar va pune cireașa pe tortul succesului de anul acesta a echipei lui Coach Ach!

    cu 2 ani în urmă (13.01.2022) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mircealitCSU :

    Hmm
    Sunt curios, oare chiar exista interes in Romania pentru un asemenea eveniment? Mie sincer mi se par plictisitoare ASG-urile din NBA, daramite cele din Romania... Plus ca e ciudat ca s-a pus la final de sezon, chiar inainte de playoff, nu cred ca o sa aiba vreun jucator chef sa joace in acest meci.
    Insa poate gresesc eu, chiar sunt curios daca voua va place aceasta idee si daca veti merge sa-l vedeti in cazul in care se organizeaza la voi in oras... eu sincer cred ca as zice pass

    cu 2 ani în urmă (13.01.2022)
    • U BT Cluj-Napoca 1234567:

      Asg
      In NBA macar e spectaculos meciul, la noi in Romania nimeni nu are chef de el. Sincer nu cred că ar merge multa lume la el indiferent de orașul în care ar fi organizat, de multe ori biletul e scump și pe lângă baschet ai cate un concert de prost gust.

      cu 2 ani în urmă (13.01.2022)
    • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ:

      Interes...
      ...probabil ar exista dacă s-ar organiza, de exmplu, în noua sală de la Oradea care (din câte știu) ar putea să fie gata până atunci. Ar fi un eveniment pentru oraș și o inaugurare cu public numeros.

      Altfel, cred că pentru toată lumea ar fi mai interesant și mai fain dacă în loc de un All Star Game s-ar face "All Prospects Game”. Un meci în care să participe doar tinerii români U23. Poate nivelul de spectacol ar fi chiar mai bun decât la un ASG cu jucători care nu vor nici să tragă de ei prea tare nici să se accidenteze (cu atât mai puțin înainte de playoff). Și eventual probe individuale (gen 3 puncte, slam dunk) unde să participe în tandem un U23 + un senior de la ei din echipă. Introdus probe noi, gen HORSE, etc. Există tot felul de alternative... să scoată capul din cutie doar cei care organizează.

      cu 2 ani în urmă (13.01.2022)
    • BC CSU Sibiu tarb:

      Oglinda , oglinjoara
      .....

      cu 2 ani în urmă (13.01.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!