Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FRB a publicat lista preliminară a structurilor sportive cu drept de vot la alegerile din 14 mai

FRB a publicat lista preliminară a structurilor sportive cu drept de vot la alegerile din 14 mai

La două zile după ce Virgil Stănescu a câștigat litigiul cu Federația Română de Baschet prin intermediul căreia Judecătoria Sector 2 București a obligat forul românesc să comunice lista structurilor sportive cu drept de vot, FRB a publicat-o pe site-ul propriu.

Astfel, FRB comunică faptul că vor avea drept de vot organizațiile sportive care îndeplinesc condițiile prevăzute de art. 12.3 din statut. Structurile sportive din România își pot achita datoriile cu 48 de ore înainte de data alegerilor, iar astfel vor obține drept de vot. În aceste condiții, lista finală a cluburilor și a asociațiilor cu dreptul de a vota va fi publicată în data de 13 mai.

Lista provizorie de la data de 15 aprilie poate fi accesată la următorul link.

Anunțul complet de pe site-ul frbaschet.ro:

„Federatia Romana de Baschet publica lista preliminara a structurilor afiliate care au drept de vot la Adunarea Generala ordinara de Alegeri din 14 mai 2021.

Va reamintim, conform Statutului FR Baschet, Art. 12.3, au drept de vot in cadrul Adunarii Generale numai acei membri afiliati care, la data desfasurarii Adunarii Generale, indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

- sunt membri afiliati definitiv

- au achitat la zi cotizatia anuala stabilita de catre FRB, precum si taxele datorate catre FRB, aferente perioadei 01 ianuarie –31 decembrie din anul anterior anului in care urmeaza sa se desfasoare Adunarea Generala

- sunt inscrisi si participa la competitiile organizate de FRB,cel putin in sezonul competitional curent.

Conform deciziei Consiliului Director al FR Baschet din data de 6.04.2021, structurile afiliate pot achita datoriile restante catre FR Baschet pana cu 48 de ore inainte de data desfasurarii Adunarii Generale ordinare de Alegeri 2021. In aceste conditii, lista finala a structurilor afiliate care au drept de vot la Adunarea Generala ordinara de Alegeri va fi publicata pe data de 13 mai 2021.”

*Foto: frbaschet.ro

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!