Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Federația Română de Baschet a sesizat Tribunalul București cu o cerere de modificare a Statutului

Baschet .ro

Baschet .ro
19.03.2021

Federația Română de Baschet a sesizat Tribunalul București cu o cerere de modificare a Statutului

Federația Română de Baschet s-a adresat joi, 18 martie, Tribunalului București cu o cerere de modificare a actului constitutiv. Conform portalului instanțelor de judecată, cererea înregistrată de către forul românesc a primit numărul de dosar 7923/3/2021 și a fost repartizată Secției a IV-a Civilă a Tribunalului București.

Cererea de modificare a Statutului a fost observată de către Ștefan Săndulache, candidat la președinția Federației Române de Baschet. Printr-o postare publică, acesta menționează că ar fi vorba de nerespectarea unor drepturi ale structurilor sportive dezafiliate. De asemenea, Săndulache condamnă FRB deoarece, în prag de alegeri, ar refuza să publice lista structurilor cu drept de vot la Adunarea Generală programată pentru data de 15 aprilie. 

 

Dragi oameni, Dragi cluburi, Dragi membri afiliați ai FR Baschet Federația Română de Baschet ... a depus IERI...

Posted by Sandulache Stefan on Friday, March 19, 2021

Vom reveni cu informații referitoare la cererea depusă de către FRB după ce le vom solicita acestora.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!