Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Fernando Sa, după victoria de la Craiova: „Ceea ce au realizat jucătorii mei este extraordinar”

Fernando Sa, după victoria de la Craiova: „Ceea ce au realizat jucătorii mei este extraordinar”

FC Porto a reușit să câștige miercuri seara (14.12) la Craiova în debutul fazei Top 16 a FIBA Europe Cup, scor 83-73, după ce în prima repriză portughezii nu au fost deloc în avantaj.

Antrenorul lusitanilor a fost la conferința de presă de după joc, Fernando Sa lăudând prestația echipei potrivit gds.ro:

„Cred că am făcut o partidă bună, chiar dacă s-a resimţit oboseala în rândul jucătorilor, după un program intens şi o călătorie lungă. Ceea ce au realizat jucătorii mei este extraordinar. Suntem mândri de ei. Începutul a fost mai greoi, dar uşor-uşor şi-au revenit, au fost mai atenţi la aruncări şi la recuperare şi au scos echipa din Craiova din zona de confort. În repriza secundă am condus ostilităţile şi am reuşit să ne desprindem şi să avem un final de joc liniştit. A fost doar un prim joc, iar acum trebuie să rămânem concentraţi pentru următorul. Reprezentăm un club important la noi în ţară, dar şi pe plan internaţional, iar obiectivul nostru este întotdeauna să câştigăm. Ne gândim să ieşim din grupă şi apoi vom vedea ce vom reuşi.”

FC Porto a înscris 44 de puncte în repriza secundă, reușind să câștige ambele sferturi.

Portughezii urmează să joace din nou în deplasare în FIBA Europe Cup, pe terenul lui Chemnitz.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!