Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FIBA EuroChallange - Totul despre U Mobitelco BT vs Elan Chalon

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.11.2011

Campioana en-tire a României, U Mobitelco BT Cluj-Napoca, întră în focurile competiţiei FIBA EuroChallenge. Marţi, 08 noiembrie, gruparea ardeleană va întâlni un adversar puternic, deţinătoarea Cupei Franţei şi formaţia ce actualmente se clasează pe a doua treaptă în ierarhia generală a campionatului francez, Elan Chalon. Partida se dispută la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca şi va fi transmisă în direct de către postul Sport.ro, începând cu orele 19:00.

Total Baschet vă pune la curent cu ultimele noutăţi din cadrul primului meci susţinut pe teren propriu, de către U Mobitelco BT, în cupele europene. Pentru a afla cine sunt francezii de la "Elan Chalon sur Saone", vă punem la dispoziţie o prezentare a echipei franceze, iar avancronica meciului o puteţi accesa aici.

Înaintea partidei site-ul nostru a stat de vorbă cu preşedintele clujenilor, Mircea Cristescu, care ne-a declarat că obiectivul echipei este să câştige "cel puţin meciurile de pe teren propriu". Căpitanul echipei de la poalele Feleacului, Mihai Silvăşean, afirmă că aşteaptă de multă vreme o confruntare în cupele europene, Zoran Krstanovic este optimist înaintea confruntării de marţi seară în timp ce Marcel Ţenter este de părere că acum e momentul ca echipa sa "să arate ce poate şi cât poate".

Clujenii sunt susţinuţi şi de adversarii din campionat, dacă îl putem numi aşa pe ex-clujeanul Branko Cuic care este alături de fosta sa echipă în confruntarea de marţi seară.

Pentru mai multe informaţii accesaţi şi următoarele link-uri:

VIDEO. Vezi cum promovează Sport.ro partida lui U Mobitelco din Fiba EuroChallenge

FIBA EuroChallenge. Branko Cuic le transmite încurajări foştilor săi colegi de la Cluj

Marcel Ţenter: "Acum e momentul să arătăm ce putem şi cât putem"

Mihai Silvăşan: "Aştept acest meci de foarte mult timp"

Zoran Krstanovic: "Nu ne va fi uşor cu Elan Chalon însă suntem pregătiţi"

FIBA EuroChallenge. Acancronică: U Mobitelco Cluj-Napoca - Elan Chalon

FIBA EuroChallenge - Prezentare Elan Chalon sur Saone

3 comentarii la aceasta stire:
  • dodo :

    fara cianura !!!
    in sala "Horia Demian" nu mai joaca "U", ci Mobitelco CIANURA.
    pacat de "U"-istii care mai sunt in lot.
    cristescule esti jalnic, ai tradat ideea de "U", te poti lua de mana cu franarii.

    cu 12 ani în urmă (08.11.2011) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    REACTIE
    Pe site-ul suporterilor Universitatii, ucluj.ro, se face un sondaj privitor la parteneriatul cu cianurile. Intrebarea e daca echipei Mobitelco Cluj ar mai trebui sa i se permita sa poarte simbolul U dupa incheierea acestui parteneriat. Intrati si vedeti reactiile suporterilor.

    cu 12 ani în urmă (08.11.2011) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    aiurea
    eu zic ca reactionati aiurea.. pana la urma luati bani de la ei si nu le dati bani pentru forari.. deci ar trebui sa fiti fericiti ca ati gasit repede un partener tehnic si vedeti si anul acesta baschet de calitate in cluj. niciodata nu se stie ce o sa fie maine

    cu 12 ani în urmă (08.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!