Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Fiba EuroChallenge. CSU Ploiești, cotă 151 la trofeu. Vezi cotele echipelor românești!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.09.2012

România va participa în sezonul regulat al Fiba EuroChallenge cu cel puțin trei echipe. CSU Ploiești, BCM U Pitești și BC Timișoara au locul asigurat în grupele competiției, iar Gaz Metan Mediaș se va lupta cu Ural Ekaterinburg pentru a deveni a patra echipă românească participantă în această ediție a sezonului regulat.

Dintre cele patru, CSU Ploiești este cotată cu cele mai mari șanse la a câștiga trofeul pus în joc. Bet 365 oferă campionilor României o cotă de 151 pentru a termina pe primul loc.

Pe lista echipelor românești urmează BCM U Pitești, al cărui succes ar aduce 251 de euro câștigat pentru fiecare euro pariat. Timișoara și Mediașul sunt ultimele pe listă, cu o cotă de 401.

Nancy are, în opinia casei de pariuri amintite, cele mai mari șanse la trofeu, fiind cotată cu 4.25. Krasnye Krylia este pe locul doi, cu 6.50, iar Gravelines pe 3, cu cotă 8.

Ural Ekaterinburg, echipa de care Gaz Metan Mediaș va trebui să treacă pentru a accede în sezonul regulat, a primit o cotă de 51 pentru câștigarea trofeului.

Dacă vreți să pariați pe baschet nu uitați că

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    Ivan
    Adevarul e ca Ofoegbu nu a impresionat. Nici pe public, nici pe antrenor. Dar, si Ivan are cel putin o mare problema. Liberele. Asta e procentaj de curtea scolii. Sper sa se perfectioneze, asa cum a reusit Cuic cat a fost la U

    cu 11 ani în urmă (25.09.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca andrej :

    holly crap
    "și 36% la linia de pedeapsă." pai pe un final de meci pe asta trebuie sa il scoti ca daca e faultat e ca un turnover. ofoegbu nu era asa de rau, daca a semnat cu o echipa din turcia nu poate fi prastie. eu l-am vazut in 2 amicale. era ok, bun pe recuperare insa parca prea mic sub panou pentru un 5. poate mai spre 4 ar fi mers

    cu 11 ani în urmă (25.09.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!