Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Filip Adamovic, cel mai bun jucător al Clujului la Sibiu

Paul Olar

Paul Olar
21.12.2015

Filip Adamovic a fost cel mai bun jucător clujean în Derby-ul Ardealului de sâmbătă. CSU Sibiu și-a adjudecat victoria la capătul unui meci dramatic, încheiat 66-65.

Revenind asupra baschetbalistului amintit, el a bifat 34 22 minute, perioadă în care s-a remarcat cu 23 de puncte. Mai exact, bosniacul a contabilizat 2/3 din interiorul semicercului, 5/8 de la mare distanță, respectiv 4/4 de la nivelul liniei de pedeapsă.

Totodată, Adamovic a avut 4 pase decisive și 2 recuperări, pentru un indice al eficienței de 25. Filip a reprezentat principala  gură de foc a clujenilor în sfertul inaugural, când tabela indica 10-22 de partea vizitatorilor.

Ex-iugoslavul a continuat să presteze eficient, astfel că la ultima acțiune a duelului, Marcel Țenter l-a ales drept jucătorul ce să decidă partida. Spre neșansa clujenilor, Adamovic, angajat în unghi 0, a ratat aruncarea, iar Sibiul a obținut victoria.

*Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fuzzywuzzy :

    Al sezonului pt Cluj
    Cel mai bun si constant jucator al sezonului pana in acest moment mai exact. Inca sunt asteptari de mai mult pentru Dykes si Hargrove, sau Zigeranovic.

    cu 8 ani în urmă (21.12.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Adamovic
    Asa e. Unde naiba am fi fost fara el?!?

    cu 8 ani în urmă (21.12.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!