Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Filip Adamovic, cel mai bun marcator al clujenilor în jocul cu Partizan Belgrad

Paul Olar

Paul Olar
02.09.2015

U-Banca Transilvania a furnizat un rezultat surprinzător marți seara, învingând pe Partizan Belgrad. Gruparea ardeleană s-a impus cu scorul de 74-72, iar potrivit site-ului u-mobitelco.ro, Filip Adamovic a reprezentat principala gură de foc a trupei lui Țenter.

Fundașul bosniac a evoluat timp de 36:34 minute. Acesta a contabilizat 3/5 din interiorul semicercului, 2/5 de la mare distanță și 4/4 de la linia de pedeapsă, pentru un total de 16 puncte. De asemenea, Filip a strâns 4 recuperări, 4 pase decisive și 3 intercepții.

Pe lângă Adamovic, o prestație remarcabilă a avut și Kyndall Dykes. Americanul a contribuit prin 10 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive și o intercepție.

U-Banca Transilvania va da piept mâine cu Steaua Roșie Belgrad. Încleștarea este programată la ora 17:30.

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca zol2121 :

    cluj
    In sf. avem un fundas adevarat la echipa.

    cu 8 ani în urmă (02.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!