Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Final 4 nu va avea loc la Sala Polivalentă

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.01.2012

Final 4 Cupa României nu va putea fi organizat la Sala Polivalentă.

Conform reprezentanților arenei, în perioada 15 - 19 februarie 2012 sala este ocupată de un seminar de marketing.

Anton Decebal, reprezentantul conducerii Sălii Polivalente, a precizat pentru totalbaschet.ro că turneul Final 4 nu va putea avea loc în paralel cu acest seminar. Motivul îl reprezintă faptul că organizarea seminarului presupune instalarea unor instalații speciale, iar cei ce se ocupă de acest eveniment au închiriat sala pe tot parcursul zilei, în momentul de față contractul fiind și achitat.

Din informațiile noastre reprezentanții CSM București s-au interesat de disponibilitatea Sălii Polivalente abia după ce au câștigat licitația pentru organizarea turneului Final 4.

8 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    intrebare
    Daca sala polivalenta nu este libera poate se joaca la Sibiu,in Arena de baschet parerea mea ca nu are cum,dar mai stii e aproape de federatie

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    licitatie
    Asa zisa licitatie cum a avut loc,? stiu ca in momentul in care te inscrii si participi la o licitatie este necesar sa indeplinesti niste conditii prevazute de regulamentul FRB in legatura cu aceasta competitie,printre care sa ai si o sala de baschet acreditata,printre altele.Asta e noi sa castigam cupa si ma declar multumit!

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    Rusine FRB
    Este extraordinar ce s-a intamplat azi la FRB. Tipic romanesc. Da banii ca vedem pe urma ce facem!!!!! Asa ca la vestitul Final 4, va fi o audiente formata din Tocala, oameni de ordine si femeia de servici in sala CSM-ului din Bucuresti. Rusine sa va fie pentru alegerea facuta!!!!!!

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • un invidios :

    nu's sanse
    csm castiga cupa,ca de aia e la bucuresti si nici nu au sala.sa joace la arena lu' frb,ca altfel nu au sanse sa ia nici locu 4

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea nexco :

    ?!
    Cautati repede un parc cu panouri si ocupatil pt. 17-18.02.

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe magyari :

    invidios
    Cred ca id-ul tau spune totul despre tine. Faptul ca ce si cum la FRB este o poveste, insa sa vorbesti asa despre o echipa, care una peste alta, este una dintre formatiile bune din campionat, nu este corect. Sunt ardelean, dar respect echipa CSM, care joaca un baschet frumos, organizat, corect.

    In alta ordine de idei, cu toate ca nu ii prea am la suflet pe cei din Timisoara, totusi ei ar fi meritat poate cel mai mult organizarea turneului.

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    licitatie
    Sunt de acord ca Timisoara merita sa fie gazda ,este pe primul loc in campionat si Oradea merita dar,Puicu a meritat cel mai mult.Tardiva aceasta discutie faptul e consumat,

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde
  • un invidios :

    petre
    branisteanu a meritat,nu puicu.ala e prea mic pentru asa aranjamente,inca mai linge de pe jos dupa altii din primarie

    cu 12 ani în urmă (16.01.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!