Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Final Four-ul Cupei României va avea loc la Craiova

Final Four-ul Cupei României va avea loc la Craiova

Astăzi, 17 ianuarie, s-a aflat echipa care va găzdui Final Four-ul Cupei României la Baschet Masculin. Este vorba de SCM U Craiova, formație ce a trecut, în optimi, de CSM CSU Oradea, și, în sferturi, de SCM Timișoara.

Final Four-ul Cupei României va avea loc în perioada 15-17 februarie, în Sala Polivalentă din Craiova, iar semifinalele vor fi următoarele:

  • CSO Voluntari vs. U-BT Cluj-Napoca
  • SCM U Craiova vs. CSM Galați

Așadar, prima semifinală le pune față în față pe câștigătoarea ultimei ediții de Cupă și pe campioana României. CSO Voluntari le-a depășit până acum pe CSM Târgu Jiu și BC CSU Sibiu, în timp ce U-BT Cluj-Napoca le-a învins pe CSA Steaua București și CS Dinamo București.

Ultima grupare prezentă la Final Four este CSM Galați, care a produs surpriza în fața lui FC Argeș Basketball și, apoi, a revenit spectaculos în seria cu BC Athletic Constanța.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!