Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Finala LNBM ajunge într-un moment crucial, pe care îl privim și din perspectiva ofertei Superbet

Finala LNBM ajunge într-un moment crucial, pe care îl privim și din perspectiva ofertei Superbet

Euroliga, NBA și LNBM sunt în prim plan la Superbet, care a pregătit o ofertă completă de pariere, cu cote atractive pe aceste ligi, inclusiv pariuri pe clasamentul final. Pe lângă aceste variante, Superbet vine în sprijinul clienților săi, iubitori de baschet, care vor putea urmări live GRATUIT toate meciurile din Euroligă și NBA prin crearea unui cont pe site-ul Superbet.

CSM CSU Oradea vs U BT Cluj-Napoca ora 19:00

Finala Ligii Naționale de Baschet Masculin ajunge la meciul 5 cu 2-2 la general între cele două combatante. Terenul propriu a însemnat enorm până acum în această serie, fiecare echipă reușind să se impună în fața propriilor suporteri. Acum, meciul 5, are o semnificație aparte, mai ales că după acesta una dintre echipe va fi cu spatele la zid. Noi ne așteptăm ca traiectoria din această finală să se păstreze și gazdele să obțină victoria. Mai mult decât atât, ne așteptăm la un meci cu multe puncte, Oradea în acest sezon abordând un stil de joc mai țintit spre jocul ofensiv, care de fiecare dată a produs puncte.

Pronostic: 1 & Peste 158.5 – cotă 3.00 la Superbet

Ne vedem și în SuperSocial în aplicația Superbet, unde puteți urmări și mai ușor recomandările redacție pe meciurile din cele mai importante ligi.

foto: CSM Oradea

 

8 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca cata2106 . :

    corectie
    ora de incepere e 18:30

    si ati gresit si la pronostic, e 2 :)

    cu 11 luni în urmă (25.05.2023)
    • gabriel.eftimie:

      pronostic
      Nu a gresit, doar ca la 1 ai cota 3, cota mare. La 2 ai probabil1,

      cu 11 luni în urmă (25.05.2023)
    • metropolitul:

      e combo
      la 1 ai 1.55. la 2 ai 2.20 aprox. doar ca el face combo si cu peste 158.5

      cu 11 luni în urmă (25.05.2023)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Bătaie de joc
    Sincer habar n-am cît se va termina meciul, dar așa bătaie de joc eu n-am văzut. Am stins televizorul după contraatacul 3 la 1 din sfertul 4 , cu Meindl și Gordic ratînd. Dacă Gordic rămîne la Cluj, eu personal nu cred că voi mai servi baschet. Cred că are medie de 6-7 turnover-uri pe meci.

    cu 11 luni în urmă (25.05.2023)
    • uplifter:

      Re
      Porneste-l repede Titi sa nu-ti par rau mai incolo

      cu 11 luni în urmă (25.05.2023)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      uplifter
      Multumesc, tocmai l-am deschis cind....................................Jones rateaza contraatac 3 la 1 ( BLESTEM ? ), noroc ca sunt 17 puncte si doar 1 minut si ceva . Ma lasa inima cu astia !

      cu 11 luni în urmă (25.05.2023)
    • U BT Cluj-Napoca caatmark:

      Nu inteleg de un atata hate pentru el
      Are 2.5 mingi pierdute pe meci. https://baschet.ro/liga-nationala-de-baschet-masculin/detalii-jucator/nemanja-gordic/4939

      Care nu nici multe nici putine. Ok as zice avand in vedere ca ii conducator de joc si la fiecare atac are mingea.

      John Stockton are 2.82 pe cariera si ii in hall of fame : https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_National_Basketball_Association_career_turnovers_leaders

      cu 11 luni în urmă (25.05.2023)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      M-am linistit total
      daca ai ajuns sa-l compari pe Gordic cu Stockton !!! Mai cauta poate ca si ceva jucatori romani gasesti cu medii mai mici, sa zicem Baris Aktas :) sau Dorneanu, poate Gavriloaia. As zice Tibirna dar nu au acelasi profil sic.
      Astazi insa Gorda are 3 din 9 echipa, meciul 3 a avut 7 TO din 20, meciul 4 ,4 din 15. Sa zicem ca el pierde cam o treime din total echipa. Sincer nu-mi aduc aminte ca Stockton ( cit l-am vazut, poate ceva mai multe meciuri decit l-am vazut pe Gordic ) sa fi avut asa serie !!!

      cu 11 luni în urmă (25.05.2023)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!