Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Finala LNBM se va juca cu spectatori în tribune

Finala LNBM se va juca cu spectatori în tribune

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a făcut un nou anunț referitor la revenirea suporterilor pe stadioane și în arene. Acesta susține că măsurile se vor relaxa după data de 1 iunie şi că oamenii pot reveni pe toate arenele din România, însă în număr limitat.

Decizia va fi valabilă pentru toate sporturile. Astfel, suporterii pot participa la meciuri în toate arenele din România, în limita a 25% din capacitatea tribunelor.

Ştiţi foarte bine care este situaţia pandemiei în Europa. Trebuie să vă spun că şi noi ne inspirăm din afară. Mă bucur mult că Guvernul şi-a asumat acest lucru ca să rămânem în lista organizatorilor pentru EURO 2020. Vorbim de 25% (din capacitatea stadionului).

Această schemă poate fi începutul, făcută de către membrii UEFA să poată fi introdusă şi în celelalte sporturi. Europeanul de la București va fi un test pentru noi. Guvernul doreşte ca de la 1 iunie să revenim la o viaţă normală. În curând vom avea spectatori şi în Liga 1, şi în alte sporturi, a declarat Eduard Novak, potrivit telekomsport.

Finala LNBM se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri și este programată în perioada 9-20 iunie. 

Ultima partidă de baschet jucată cu fani în tribune a fost partida dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea, desfășurată pe data de 7 martie 2020. La aceea partidă, BTArena a găzduit aproximativ 2.500 de oameni. 

*foto: facebook/ U-BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!