Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Finala mică demarează miercuri

Paul Olar

Paul Olar
12.05.2015

Finala Mică

Meciul I

Sala Mihai Viteazu

0 Fișa meciului 0

Finalul actualei stagiuni aduce o luptă pentru medalia de bronz între Steaua CSM EximBank București și CS Energia Târgu Jiu. Finala mică se va disputa după sistemul „cel mai bun din trei meciuri”, cu avantajul terenului de partea trupei lui Niksa Bavcevic.

Primul joc este programat miercuri, 13 mai, cu începere de la ora 18:00, la Sala „Mihai Viteazu”. Încleștarea va putea fi vizinată în direct grație postului de televiziune Digi Sport, urmând a aduce față în față pierzătoarele din semifinale.

Steaua CSM EximBank nu a emis pretenții împotriva lui BC Mureș. Trupa lui Audrius Prakuraitis s-a impus cu 3-0 la general, după ce a repurtat două victorii la București, 93-87, respectiv 94-90. Ulterior, formația tigrilor a mărșăluit la Sala Sporturilor din Târgu Mureș, impunându-se cu 88-70.

În schimb, întâlnirile dintre CS Energia Târgu Jiu și CSU Ploiești au oferit mai mult suspans. Pe lângă incidentele de la finalul jocului trei, precizăm faptul că seria a fost decisă de un coș al lui Ivan Zigeranovic în ultima secundă.

Referitor la încleștarea Steaua vs Energia, trebuie spus faptul că cele două formații se vor duela mâine pentru a zecea oară. Bilanțul este favorabil gorjenilor, care și-au adjudecat cinci încleștări. În actualul sezon competițional, combatantele și-au împărțit victoriile.

Confruntarea cu numărul doi va avea loc duminică, 17 mai, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

*Foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu fan_baschet :

    intrebare
    stie cineva la ce ora are loc al II-lea meci al finalei mici? Adica la ce ora se va juca meciul de la Tg.Jiu, pt ca nu scrie nicaieri ora, scrie ca e pe 17.05, fara a se preciza ora.

    cu 8 ani în urmă (12.05.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe energiatgjiu :

    raspuns
    Meciul doi dintre Energia Târgu-Jiu și Steaua CSM se va disputa duminică 17 mai de la ora 18:00. Nu a fost precizata ora pentru ca acest detaliu a fost stabilit intre cele doua cluburi in aceasta dimineata de 12 mai.

    cu 8 ani în urmă (12.05.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!