Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Fiul lui Mihai Petruț, protagonistul unui moment de neuitat la pauza meciului dintre U-BT Cluj și CSM Focșani. Video

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
09.04.2022

Fiul lui Mihai Petruț, protagonistul unui moment de neuitat la pauza meciului dintre U-BT Cluj și CSM Focșani. Video

U-BT Cluj a trecut cu brio ultimul test înaintea disputei cu Ludwigsburg din sferturile Basketball Champions League. Ardelenii au învins-o pe CSM Focșani cu 98-78.

Pe lângă toate fazele care au ridicat publicul în picioare, pauza mare a adus un moment ce a stârnit ropote de aplauze din partea spectatorilor. Protagonistul a fost Sebi Mihai, fiul antrenorului de la CSM Focșani, Mihai Petruț.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

În cele 15 minute dintre al doilea și al treilea sfert, Sebi a ieșit pe teren, îmbrăcat în echipamentul lui Focșani și a început să arunce la coș. Fiecare reușită a sa a fost aclamată de către cei prezenți la meci.

După câteva minute, pe teren și-au făcut apariția Stefan Bircevic și Andrija Stipanovic. Sebi a dat semne că vrea să le lase loc la încălzire, dar aceștia i-au permis să arunce la coș în continuare. La un moment dat, Stipanovic l-a ridicat pe tânăr și l-a ajutat să înscrie un slam-dunk.

Pentru CSM Focșani urmează un duel cu CSO Voluntari pe teren propriu, iar U-BT Cluj se va deplasa în Germania pentru meciul doi cu MHP-Riesen.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • pipzn :

    Da
    A fost cel mai aplaudat component al delegatiei din Focsani.

    Poate unii au ochiul mai format si pot confirma/infirma: pentru varsta lui baietelul are o motricitate foarte buna.

    cu 2 ani în urmă (10.04.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!