Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Flavius Lăpuşte, cea mai bună prestaţie stagională

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
23.03.2014

Lapuste

Flavius Lăpuşte a realizat cea mai bună prestaţie stagională. El a ajutat-o pe BC Timişoara să treacă de BC Timba Timişoara, scor 103-58. În meciul din etapa a 24-a a LNBM, el a avut procetanje maxime la aruncările din acţiune.

În 16:25 minute petrecute pe teren, Flavius a avut 2/2 la aruncările din interiorul semicercului şi 3/3 la cele din afara lui, pentru un total de 13 puncte. El a adăugat 5 recuperări, o pasă decisivă şi o posesie pierdută, pentru un coeficient al eficienţei de 18. 

Baschetbalistul român a terminat jocul cu acelaşi număr de recuperări ca şi Aleksandar Radulovic. El şi-a egalat recordul de recuperări, stabilit la meciul câştigat cu CS Concordia Chiajna.

În 22 de jocuri, Lăpuşte are medii de 4.7 puncte, 1.9 recuperări, 0.5 pase decisive, 0.2 intercepţii şi 0.5 posesii pierdute, pentru 5.5 la eficienţă. El are procentaje de 76.5% la două puncte, 39.4% la trei puncte şi 76.5% la linia de pedeapsă.

foto: BC Timişoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!