Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Fleșeriu despre non-combat-ul din final: „Le-am explicat jucătorilor ce se poate întâmpla în următoarele secunde, astfel încât să nu facem un nou anti-sportiv”

Paul Olar

Paul Olar
17.10.2015

CSU Atlassib Sibiu a cedat la mare luptă derby-ul cu U-Banca Transilvania, scor 77-74. Deși băieții săi au pierdut, Dan Fleșeriu vede un progres al echipei, declarând:

„Nu consider partida un eșec, ci o victorie. În sfârșit am jucat bine după trei meciuri disputate și asta a fost foarte important pentru noi. Da, le-am spus pe final jucătorilor ce se poate întâmpla în următoarele cinci secunde, astfel încât să nu facem un nou anti-sportiv. Nu comentez arbitrajul, iar valoarea individuală a Clujului a făcut diferența. Ei au jucători senzaționali și sper să joace fenomenal anul acesta.”

Tehnicianul a precizat și care este țelul Sibiului în actuala stagiune:

„Sibiul are un obiectiv mult mai modest. Noi avem un buget mic și sperăm să prindem play-off-ul dacă ne va ajuta Dumnezeu.”

Referitor la minutele puține primite de Octavian Popa-Calotă, Fleșeriu a mărturisit faptul că jucătorul se confruntă cu probleme medicale, la fel ca Marek Klassen.

„Ambii conducători ai mei sunt accidentați și nu ar fi trebuit să joace nici măcar o secundă astăzi.”

*Foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Echipa merita felicitata pt jocul bun facut, in ciuda arbitajului....cred ca putem invinge Muresul!

    cu 8 ani în urmă (18.10.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!