Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Muntean: "În acest sezon nu-l mai dorim pe Mircea Şerban ca şi arbitru"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.03.2013

Foto: Nova Tv

După anumite probleme interne, rezolvate parţial de către conducerea clubului, jucătorii lui Gaz Metan Mediaş au decis să renunţe la grevă şi să revină, joi dimineaţă, la antrenamentele programate înaintea confruntării cu CSU Ploieşti.

Prezent în cadrul studioului Nova TV, Florin Muntean a vorbit, printre altele, şi despre ultima confruntare, desfăşurată la Timişoara. Managerul medieşenilor a declarat că nu îl mai doreşte pe Mircea Şerban, ca şi arbitru, în meciurile rămase de disputat din acest sezon. Oficialul echipei de pe Târnava Mare a precizat că s-a efectuat un memoriu împotriva arbitrului originar din Piteşti.

Nu are rost să ne căutăm scuze. În ceea ce priveşte arbitrajul, în ultimele 5 minute când au văzut că se poate, au profitat de acest aspect. Am avut un sfert 3 extrem de modest, în care nu ne-am regăsit, în unele momente. Aşa au revenit timişorenii, i-a ajutat şi sala, au prins încredere plus i-a mai ajutat un domn căruia nu doresc să-i pronunţ numele, împotriva căruia am făcut memoriu şi pe care nu-l mai dorim ca şi arbitru niciodată, în acest sezon.

Antrenorul nostru secund, Mircea Popa a făcut un rezumat al jocului respectiv şi mi-a transmis că au fost 30 de greşeli de arbitraj, unele flagrante. Nu doresc ca acest lucru să fie o scuză, noi am pierdut meciul din mână, trebuia să-l închidem când am avut ocazia, dar sunt şi factori care au contribuit la înfrângerea noastră.

Muntean a precizat şi ultimele noutaţi în privinţa americanului Deven Mitchell.

Deven a demonstrat, în anii petrecuţi la Mediaş, devotamentul faţă de această echipă, el fiind supărat în momentele în care nu joacă. De aproximativ 10 zile se antrenează alături de echipă, iar decizia este a lui Marcel în ceea cel priveşte titularizarea sau nu. Nu se poate specula faptul că Deven nu se antrenează datorită situaţiei financiare, ci pur şi simplu a avut parte de o accidentare.

1 comentariu la aceasta stire:
  • diloi :

    Note
    30 greseli....Notele arbitrilor:
    Doru Vinasi - 95
    Mircea Serban - 95
    Serban Rasoga - 94

    cu 11 ani în urmă (22.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!