Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Muntean: "Obiectivul pentru sezonul viitor este accederea în finală"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.07.2012

După CSM Oradea, CS Gaz Metan Mediaş este a doua formaţie din Liga Naţională de Baschet care îşi definitivează lotul pentru sezonul următor. Gruparea de pe Târnava Mare a semnat un contract valabil pe un an cu Slobodan Dundjerski, în timp ce Mitchell şi Dumitrescu şi-au prelungit înţelegerile pentru încă un an.

TotalBaschet l-a contactat pe Florin Muntean care ne-a relatat faptul că Slobodan a fost achiziţionat exclusiv pentru faptul că evoluează pe poziţia 1. Noul manager al medieşenilor a mai adăugat că reunirea este programată pe 1 august, în timp ce pe 14-15 septembrie, la Mediaş, va avea loc Cupa Gazistul.

Ce ne poţi spune despre ultima achiziţie a echipei ?

Am semnat un contract valabil pe un an cu Slobodan Dundjerski, sportiv ce a jucat ultima oară la Novi Sad. El evoluează pe poziţia 1 şi l-am luat exclusiv pentru acest lucru. Nu va fi un înlocuitor pentru cineva, Slobodan şi Mandache vor fi fundaşii echipei.

În momentul de faţă lotul este definitivat ?

Da, cu acest transfer am definitivat lotul. Au mai semnat prelungirea contractelor Mitchell şi Dumitrescu.

Care este obiectivul echipei pentru sezonul următor ?

Obiectivul pentru sezonul viitor este accederea în finală. Eu cred că la ce lot avem, obiectivul e foarte realist.

Când va avea loc reunirea lotului ?

Reunirea va avea loc pe 1 august la Mediaş. Nu vom efectua cantonamente în alte localităţi, am ales să rămânem la Mediaş pentru că dispunem aici de absolut toate condiţiile necesare: stadion, sală.

Aveţi programate câteva meciuri amicale ?

Pe 14-15 septembrie va avea loc Cupa Gazistul, iar la sfârşitul lui august, foarte probabil vom avea câteva meciuri amicale în Serbia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!