Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „A fost cel mai spectaculos joc al nostru și am obținut o victorie importantă”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
12.12.2016

Phoenix a pornit lansat în returul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Formația pregătită de Florin Nini și Bogdan Bălănică a făcut spectacol în fața inimoșilor suporteri prezenți în tribuna sălii Polivalente Dunăre și s-a impus clar în fața celor de la BCM U Pitești, scor 95-73.

„O victorie importantă, însă mai mult a contat că am jucat un baschet frumos, colectiv și chiar dacă am avut emoții pentru că am schimbat formula totul a decurs bine de la un capăt la altul. Americanul Tony Gugino s-a văzut că are experiență și a început să se integreze în angrenaj. A fost cel mai spectaculos joc din acest sezon pentru noi și am obținut o victorie frumoasă în fața unui public senzațional și o atmosferă formidabilă. Felicit băieții, este victoria lor și mulțumim publicului care este alături de noi mereu și umple sala și nouă sufletele. Mai avem mult de muncă, însă o facem cu încredere și optimism că suntem pe drumul cel bun”, a declarat în exclusivitate pentru Total Baschet, antrenorul de la Phoenix, Florin Nini.

*Foto: Roby Boros

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Andrew :

    Meci
    Domnule Nini, felicitari pentru ce faceti acolo, dar acest meci nu ar fi fost castigat daca Pitestiul ar fi jucat cu tot lotul complet. Cu 2 oameni in minus si cu Marinov nerefacut, a fost greu. Ati jucat impotriva unei echipe ce a jucat deseori fara pivot si cu 4 romani in teren. Bafta in continuare!

    cu 7 ani în urmă (12.12.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!