Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Am muncit colectiv, am crezut în șansa noastră și am învins din nou pe Dinamo, un nume important în baschetul românesc”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
10.03.2016

Echipa gălățeană pregătită de Florin Nini și Bogdan Bălănică continuă să impresioneze prin evoluțiile ei la prima participare în Liga Națională. Miercuri seara, Bojovic, Threatt jr. Pîrlog &Co au obținut o victorie dramatică în fieful lui Dinamo.

„O victorie muncită si dincolo de puncte, azi am câștigat o echipă. Mă bucură faptul că am reușit să câștigăm din nou în acest an împotriva echipei Dinamo, un nume important în baschetul românesc și reușim să ne menținem în lupta pentru play -off. Am controlat jocul de la început, ne-am propus să arătăm că în retur a fost un accident, rezultatul fiind datorat condițiilor de atunci, însă în acest meci am muncit colectiv și am crezut în șansa noastră. În ultimul sfert s-a simțit oboseala și am avut câteva decizii forțate, însă finalul a fost plin de bucurie și satisfacție. Cu o astfel de aruncare, la Sibiu am intrat în prelungiri pentru că atunci nu am marcat în ultima secundă, însă azi (n.r.miercuri) a fost o reușită frumoasă. Trebuie să continuăm jocul nostrum, să aducem în continuare bucurie și satisfacții fanilor noștri și să obținem maxim din acest campionat. Mulțumesc băieților pentru modul în care au jucat și s-au comportat pe teren și în afara lui”, a precizat antrenorul Florin Nini.

*Foto: Facebook Phoenix

Phoenix a urcat pe locul VII cu 38 de puncte și va juca sâmbătă la Mediaș cu Gaz Metan.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!