Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Chiar dacă suntem creditați cu prima șansă, nu desconsiderăm adversarul”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
20.01.2018

florin nini phoenix galati timba timisoara

Phoenix Galați a avut un program infernal la început de an cu patru jocuri consecutive în deplasare. Băieții antrenați de Florin Nini și Bogdan Bălănică vor reveni acasă pentru prima oară în acest an, când vor primi vizita celor de la BC Timba Timișoara.

„Chiar dacă suntem creditați cu prima șansă, nu ne desconsiderăm adversarul și tratăm meciul cu maximă seriozitate. Am avut discuții individuale cu băieții, care sunt puțin afectați după cele cinci înfrângeri consecutive, trebuie să se reseteze totul, să jucăm cu determinare și să obținem victoria care ne este absolut necesară în lupta pentru calificarea în play-off”, ne-a declarat antrenorul gălățean Florin Nini.

La Phoenix va debuta americanul Will Artino, 211 cm iar pentru Jarvis Threatt va fi prima apariție în fața publicului gălățean, după ce și-a făcut debutul la Pitești săptămâna trecută.

Partida va avea loc sâmbătă 20 ianuarie, de la ora 19.00, în sala Polivalentă Dunărea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!