Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Cred în echipa mea și mă aștept să facem un joc bun”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.03.2014

Energia Rovinari se deplasează în această etapă pe terenul formației BC Mureș. Disputa dintre cele două echipe se joacă sâmbătă, 15 martie, începând cu ora 18:00. Florin Nini, antrenorul grupării Energia Rovinari, a vorbit pentru TotalBaschet despre duelul cu mureșenii, spunând că se așteaptă la un meci bun din partea echipei sale. 

„Mă aștept să facem un meci bun în care să ne putem pune în valoare atuurile noastre. Jucăm împotriva vicecampioanei, împotriva unei echipe care joacă bine acasă și care are jucători valoroși, însă, eu cred în echipa mea și mă aștept să facem un joc bun. Orice victorie ne asigură calificarea în play-off, deci nu vom veni doar să jucam, ci vrem să ne luptăm pentru fiecare minge și dacă vom juca cât mai organizat cu siguranță vom putea învinge. Cred în forța echipei și în capacitatea de concentrare a jucătorilor noștri. Suntem un grup bun, unit, care muncește zi de zi pentru a reuși cât mai multe din ce ne propunem”, a subliniat Florin Nini.

Înaintea acestei etape, Energia Rovinari se regăsește pe poziția a 8-a, la egalitate de puncte BCM U Pitești și Steaua CSM EximBank, 34 la număr, toate trei având un bilanț de 12 meciuri câștigate și 10 pierdute. Astfel, pentru a face un pas important spre asigurarea unui loc în play-off, oltenii lui Nini au nevoie de o victorie pe terenul echipei din Târgu Mureș.

*Foto: Răzvan Păsărică 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!