Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „E un meci în care echilibrul a stat până la sfârșit”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
04.03.2014

Energia Rovinari a câștigat duelul pentru playoff cu BC Timișoara cu scorul de 78-85, iar la final Florin Nini a declarat că este o victorie mare, dar care nu însemna încă nimic în economia clasamentul final. 

„O seară în care ne bucurăm pe drum până acasă dar de mâine ne întoarcem și revenim cu picioarele pe pământ. E o victorie importantă care ne menține ca favoriți în lupta pentru calificarea în playoff dar nu este o victorie care rezolvă totul. Urmează meciuri grele pe final de campionat cu Oradea, Asesoft, Târgu Mureș, Steaua, deci echipe puternice care luptă pentru o poziție cât mai bună în clasament. E o victorie care ne echilibrează și ne dă un respiro pentru că veneam după câteva înfrângeri nemeritate și după pierderea lui Djapa.

Este un campionat frumos, nu trebuie să tăiem capetele nimănui, trebuie să luăm partea pozitivă, să menținem cele 11 sau poate 12 echipe la anul care să se bată pentru playoff pentru că acest lucru place publicului și menține un suspans deosebit. Consider că baschetul merită mult mai multă atenție în fenomenul sportiv.”

Referitor la meciul cu bănățenii, Nini a declarat că avantajul luat de echipa sa i-a permis să gestioneze mult mai ușor jocul:

„In acest meci am intrat ca două echipe care ne temeam și de joc și de victorie. Când colegul meu, dl Petricevic, afirma că a pierdut jocul în primele minute probabil se referea la echilibru. În momentul în care una dintre echipe se detașa, acel echilibru făcea că cealaltă să cadă psihologic. Avansul pe care l-am luat ne-a permis să facem mai multe schimbări. E un meci în care echilibrul a stat până la sfârșit și felicit echipa Timișoarei dar mă bucur că am reușit să gestionăm partida. „

În acest moment Energia Rovinari a ajuns la 12 victorii și 9 înfrângeri, consolidandu-și statutul de echipă cu mari șanse de calificare în playoff.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!