Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Este un moment destul de decisiv, pentru că este greu să continuăm așa”

Florin Nini: „Este un moment destul de decisiv, pentru că este greu să continuăm așa”

Antrenorul lui BCM U Pitești, Florin Nini, a vorbit pentru baschet.ro după înfrângerea suferită în etapa a cincea din LNBM, Grupa Valorică A, scor 94-81 în fața celor de la CSA Steaua.

La finalul partidei, Nini a vorbit despre greșelile pe care trupa sa le-a făcut în partida contra steliștilor:

„Un meci foarte slab, nu ne regăsim cadență. Din cauza problemelor medicale nu putem să avem aceeași formulă, dar acestea nu sunt scuze pentru această seară. Din păcate la capitolul atitudine stăm foarte slab. Este ușor să găsim vinovați. Eu nu caut, nici în rândul jucătorilor. Este un moment destul de decisiv, dacă mă întrebați pe mine, să muncim atent și să ne facem treaba pentru că este greu să continuăm așa. Avem momente bune, avem căderi, însă suferim la jocul de echipă, la omogenitate. E un lucru care e normal, până la un punct, fiindcă este o echipă nouă. Acest lucru nu ne scuză în ceea ce privește lupta la recuperare sau apărarea. Astăzi am făcut greșeli mult prea ușoare. Nimic din ceea ce am pregătit pentru acest meci nu s-a întâmplat pe teren. Ne pare rău, însă timpul nu este în favoarea noastră. Trebuie să aducem victorii, pentru club, pentru suporteri, pentru oraș. Știu că fanii sunt supărați, dar trebuie să ne înțeleagă și să ne sprijine în continuare.”

Întrebat ce se poate schimba în cadrul echipei, Nini a spus:

„Nu știu dacă am ce să schimb. În primul rând aștept toți jucătorii valizi. Nu ne gândim la schimbări, ci pur și simplu trebuie să muncim mai bine și să fim mai buni. Programul nu este cel mai fericit. Cu echipele cu care luptăm 1-4 avem toate meciurile în deplasare. Putem să găsim tot felul de motive, dar asta nu cred că ne va rezolva situația. Cert este că va trebui să arătăm cu totul și cu totul altfel.”

Cât despre accidentarea lui Tudor Gheoghe, tehnicianul argeșenilor a zis că:

„El nu a început încă antrenamentele. De abia luni îi dau voie medicii. Pentru mine este o pierdere imensă pentru că am încredere în el, i-am dat și minute în sezonul precedent și astăzi s-a văzut că ne lipsește, mai ales când iese Washington din teren. Avramov are alt rol, dar el trebuie să suplinească lipsa celui de-al doilea fundaș. Și ați văzut că nici Devin și nici Tasic nu pot duce totul până la capăt. Au nevoie de ajutor, pentru că asta înseamnă o echipă”.

BCM U Pitești a ajuns după această înfrângere la un palmares de 1-4. Etapa viitoare, argeșenii vor juca împotriva celor de la CSU Sibiu.

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!