Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Nu am mai păcătuit în ultimul sfert, am avut luciditate, decizii bune și am reușit să câștigăm”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
11.02.2016

Phoenix a continuat seria meciurilor infernale miercuri seara când a primit vizita viceliderului BC Mureș Tg. Mureș. Chiar dacă au venit la Galați fără cea mai importantă piesă din angrenaj, Mohammed, mureșenii au avut inițiativa în primele cinci minute, după care gălățenii cu Bojovic, Rohde și Threatt jr. în mare formă, au făcut legea și au reușit de data aceasta nu numai să puncteze la impresia artistică, așa cum se întâmplase în precedentele trei meciuri pierdute, două în overtime ci și în clasamentul Ligii.

„Trebuia să vină și acest moment în care să avem controlul împotriva unei echipe excelente. Sigur a contat și faptul că a absentat Mohammed, nu știu dacă au vrut să-l protejeze sau au considerat că meciul cu noi va fi ușor. Una peste alta, mă bucur că exact în sfertul patru, când de multe ori păcătuiam, acum am avut luciditate, decizii bune și am reușit să câștigăm. Este o victorie pe care cu toții o dedicăm lui Andrei Petică și mulțumim publicului care a fost effervescent și ne-a împins de la spate”, a declarat tehnicianul de la Phoenix, Florin Nini.

Echipa gălățeană, care ocupă locul IX cu 29 de puncte, va încheia sezonul regulat pe teren propriu cu SCM U Craiova.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!