Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Pasărea Phoenix a renăscut când nimeni nu se aștepta”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
22.11.2015

Florin Nini, antrenorul principal de la Phoenix Galați a dat o declarație la finalul partidei câștigate de echipa sa pe teren propriu cu U BT Cluj Napoca, scor final: 85-79. Tehnicianul român s-a declarat foarte mulțumit de prestația jucătorilor și de faptul că au crezut până la capăt că pot învinge.

„S-a văzut că începem să avem o rotație mai mare, jucătorii români au un cuvânt de spus și mă bucur pentru acest lucru. Am arătat ca o adevărată echipă, ne-am dorit de la început să luptăm cu un adversary puternic cum este U BT. Le-am spus băieților că rezultatul pozitiv va fi realizat de echipa care crede până la capăt. Mă bucur că au avut atitudine, determinare, este meritul lor că am câștigat și vreau să-i felicit. Pasărea Phoenix a renăscut când nimeni nu se aștepta”, a concluzionat Nini.

*Foto: Viorel King

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!