Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Suntem deciși să jucăm bine și să obținem o victorie importantă pentru noi în configurația clasamentului”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
27.12.2015

Duelul programat luni, de la ora 18.00 în sala Constantin Jude dintre BC SCM Timișoara și Phoenix Galați se anunță interesant, cu implicații în subsolul clasamentului Ligii. Echipa gălățeană vrea să întrerupă seria de trei înfrângeri consecutive și să încheie anul cu o victorie.

„Mergem la o echipă a Timișoarei mult schimbată în bine, sunt lucruri diferite față de meciul din tur, deci va trebui să fim mai exacți și mai atenți la detalii. Au prima șansă jucând acasă, mai ales că au demonstrat în meciul împotriva echipei din Oradea. Suntem deciși să jucăm bine și să obținem o victorie importantă pentru noi în configurația clasamentului. Nu e ușor, sunt favoriți, dar și eu cred în valoarea și forța grupului echipei noastre. Ne dorim o victorie și vom face tot ce ne stă în putință pentru a o obține”, ne-a declarat antrenorul Florin Nini.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!