Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Trebuie să rămânem modești, serioși, luptători și la final să fim bucuroși”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
08.03.2016

Aflată deja pe loc de play-off, Phoenix poate visa chiar la primul loc în Grupa 7-12, însă pentru aceasta are nevoie de victorie miercuri pe terenul celor de la Dinamo Bucureşti.

„Nu ne erijăm acum într-o mare echipă, ne ducem să ne facem în continuare jocul nostru, trebuie să rămânem în continuare modeşti, serioşi, luptători şi, la sfârşitul meciului să fim bucuroşi şi transpiraţi. Am învins Dinamo în tur la Galați iar meciul retur s-a disputat în condiții speciale, a fost problema cu drumurile blocate, noi am vrut să fim mai catolici decât Papa și am ales varianta să facem 13 ore până la București. Acum altele vor fi datele problemei”, a declarat antrenorul gălățean Florin Nini. Partida dintre Dinamo şi Phoenix este programată miercuri, de la ora 20.00.

*Foto: Răzvan Păsărică/ sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!