Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini va rata primul turneu al LNBM din cauza covid-19

Florin Nini va rata primul turneu al LNBM din cauza covid-19

CSM Galaţi a făcut deplasarea la Oradea, pentru meciurile din primul turneu al LNBM, cu întregul lot valid, după ce în Cupa României a evoluat în numai opt jucători.

Cu toate acestea, moldovenii vor evolua la Sala Toni Alexe fără să îl aibă la dispoziţie pe antrenorul principal Florin Nini. Potrivit monitoruldegalati.ro, Nini a fost testat pozitiv cu covid-19 la ultimul test efectuat de luni.

Cătălin Ştefănescu, unul dintre antrenorii secunzi de la CSM Galaţi, a declarat pentru publicaţia citată următoarele:

„Ne aflăm în faţa debutului Ligii Naţionale de Baschet Masculin, după o perioadă bună de pregătire în care am avut şansa să avem un număr suficient de jucători disponibili şi astfel putem spune că aşteptările din perspectiva exprimării jocului colectiv sunt mai mari decât la turneul din Cupa României. Ne aşteaptă un drum lung spre Oradea însă avem încredere că băieţii sunt pregătiţi, atât fizic cât şi mental pentru a face trei jocuri bune în cele 4 zile de competiţie. Din perspectiva obiectivelor de performanţă, în acest context pandemic este foarte dificil să fixezi ţinte clare întrucât atât forma sportivă cât şi componenţa loturilor de jucători ale fiecărei echipe sunt din ce în ce mai greu predictibile şi ca atare, primul obiectiv pe care ni-l propunem este să facem un joc bun împotriva experimentatei echipe din Timişoara şi cu siguranţă ne dorim să câştigăm, iar ulterior, cu speranţa că vom rămâne sănătoşi, ne vom gândi la jocurile care urmează”.

Lotul de jucători pentru acest turneu pentru echipa moldoveană este următorul: Joshua Brown, Alexandru Vlad, Davor Konjevici, James Eads, Marius Ciotlăuş, Mihai Grecu, Adrian Vaida, Vlad Negoiţescu, Tarik Bruncevici, Ken Darrius Hamilton, Maksim Sturanovici.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!