Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Va trebui să luptăm mult și să eliminăm greșelile ușoare pentru a fi câștigători”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
04.11.2016

Liga Națională Masculină programează în weekend partidele unei noi etape. Phoenix s-a deplasat în celelălalt capăt al țării, la Timișoara pentru confruntarea cu ocupanta locului IV din clasament, BC SCM.

„Un meci în care ne dorim să avem o evoluție bună, să continuăm să creștem ca și echipă. Timișoara este o echipă complet schimbată față de cea de anul trecut, cu mulți jucători calitativi și care sunt într-o formă bună. Jocul nostru este în creștere însă va trebui să luptăm mult și să eliminăm greșelile ușoare pentru a putea fi câștigători. Deși Timișoara este favorită, noi mergem să jucăm șansa noastră. Ei au mai adus un jucător bun, noi am pierdut unul, însă este și o ocazie pentru jucătorii mei să valorifice șansa de a juca mai mult și de a confirma”, a concluzionat antrenorul Florin Nini.

Partida este programată vineri, de la ora 17.45, în sala Constantin Jude și va fi transmisă pe Digisport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!