Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Popa continuă seria evoluțiilor bune

Marius Petri

Marius Petri
19.01.2014

BC Timba a fost învinsă de Steaua CSM într-o partidă contând pentru etapa a XIV-a a LNBM, încheiat cu scorul de 59-87. Deși superioritatea valorică a bucureștenilor a fost evidentă, fundașul timișorean Florin Popa a reușit să iasă în evidență prin determinarea de care a dat dovadă pe parcursul meciului.

Baschetbalistul de 27 de ani a jucat 28:39 de minute în meciul cu “militarii”, reușind să marcheze 16 puncte prin 6/8 aruncări de două puncte, 1/4 coșuri din exteriorul semicercului și 1/1 de la linia de fault. Acesta a mai contribuit cu 5 pase decisive și 3 mingi câștigate, totul pentru un indice al eficienței de 18 unități. Astfel, Popa a fost cel mai bun marcator și cel mai eficient jucător al echipei sale în disputa cu echipa din Capitală.

Odată cu prestația din acest meci, fundașul Timbei își consolidează poziția de lider al echipei antrenate de Bogdan Murărescu, fiind cel mai bun baschetbalist din lotul actual al timișorenilor, după plecarea lui Kevin Bridgewaters. Acesta are medii de 10.1 puncte și 8.1 unități ale eficienței în actuala stagiune. În cazul va continua să fie “vioara întâi” a echipei sale, rămâne de văzut dacă Popa va mai rămâne și în sezonul următor la Timba sau va face pasul către o echipă mai importantă a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!