Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Popa: “Va fi un meci greu, dar vrem să câștigăm”

Marius Petri

Marius Petri
18.01.2014

BC Timba Timișoara începe anul 2014 în fața propriilor suporteri. Bănățenii vor înfrunta sâmbătă, începând cu ora 18:00, formația Steaua CSM EximBank pe parchetul sălii “Constantin Jude”. Unul dintre cei mai buni baschetbaliști ai finalului de an din echipa de pe Bega, Florin Popa, a acceptat să vorbească pentru TotalBaschet.ro despre perioada de pregătire din pauza de iarnă și despre meciul contra echipei bucureștene, afirmând:

“Sâmbătă avem un meci greu, pe care vrem să îl câștigăm. Steaua este o echipă bună, a demonstrat asta în tur. Și noi am crescut și vrem să obținem victoria, având în vedere că meciul va avea loc acasă. Atmosfera în lot este una bună, ținând cont și de faptul că nu s-au rezolvat problemele finaciare. Toată lumea muncește din greu. În această pauză scurtă nu am facut ceva foarte deosebit, ne-am axat pe pregatirea fizică și pe tehnica individuală. În retur sunt convins că vom pune probleme multor echipe și vom câștiga câteva meciuri.“

În ceea ce privește obiectivele sale pentru acest an, fundașul timișorean a declarat:

“Obiectivul meu personal este să îmi îmbunătățesc jocul cât mai bine, să pot să îmi ajut echipa să avem rezultate bune. Vreau să continui prestațiile bune pe care le-am avut la final de tur și să demonstrez că dacă ai puțin noroc și seriozitate, poți reuși."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!