Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florina Pașcalău: „Turcia este un adversar puternic, dar asta nu trebuie să ne sperie”

Paul Olar

Paul Olar
17.02.2016

România revine în focurile campaniei de calificare pentru EuroBasket 2017. Fetele lui Miroslav Popov dau piept sâmbătă cu formația similară a Turciei, într-o confruntare ce va demara la ora 19:00.

Fetele noastre au un moral pozitiv, din moment ce s-au impus în primele două jocuri, cu Bosnia și Israel. Astfel, Mărginean și compania țintesc un rezultat pozitiv la sfârșitul săptămânii.

„Sincer, pe hârtie, Turcia este un adversar puternic, dar asta nu trebuie să ne sperie, ci să ne întărâte. Câștigând acasă cu Turcia și încercând să câștigăm și în Bosnia facem un pas mare spre EuroBasket. Până la urmă, nu avem nimic de pierdut, ci doar de câștigat. Noi trebuie să jucăm bine, iar rezultatul va veni pe urmă. Sper să fie mai mulți oameni ca data trecută și să ne susțină în continuare”, a spus Florina Pașcalău, într-un interviu acordat televiziunii publice. 

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!