Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FOTO. Coș al Piteștiului anulat eronat de arbitrii

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.10.2012

Fază controversată în finalul partidei dintre CSM Oradea și BCM U Pitești, câștigată de bihoreni cu 69 - 66.

La scorul 64 - 64, cu 1:01 minute rămase de joc, Octvaina Popa Calotă a aruncat la coș și a marcat, dar reușita a fost anulată deoarece brigada de arbitraj a considerat că aruncarea piteșteanului a fost după expirarea timpului regulamentar de atac.

Reluările DigiSport au demostrat însă că jucătorul lui BCM U a dat drumul la minge din mână înainte de expirarea celor 24 de secunde de atac.

Partida a fost arbitrată de Doru Vinași, Marius Ciulin și Bogdan Podar, iar comisar a fost Radu Burcezan.

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Ce sa zic...
    Am vazut meciul la tv. Cosul este valabil.Dar am senzatia ca sirena a sunat mai devreme de expirarea timpului. Pana si in aceasta poza se vede gestul arbitrului din teren care arata schimbarea directiei de atac in favoarea Oradei.Nu sunt mare specialist, intreb : sirena este comandata manual sau este sincronizata cu cronometrul ? Este eroare umana sau eroare electronica, sa zic asa ...?

    cu 11 ani în urmă (07.10.2012) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș hubatheo :

    Eroare?
    Sezonul trecut am fost martor al unor "erori" ale mesei oradene la meciul nostru (Mures), in special la ceas. N-as baga mana in foc ca la acea faza sirena a fost in sincron cu ceasul.

    cu 11 ani în urmă (07.10.2012) Raspunde
  • arbitru :

    HOTII!!!
    VINASI INCEPE SA DEVINA PERICOLUL BASCHETULUI ROMANESC.DACA JUNIORUL NU A AVUT NICI O TREABA ,IAR CU CIULIN NU SE STIE NICIODATA ,VINASI A FOST VIOARA LUI SERE.

    cu 11 ani în urmă (08.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!