Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FOTO. Cum va arăta sala Olimpia din Ploieşti după renovări

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
13.06.2011

Problema sălii din Ploieşti dă mari bătăi de cap conducerii clubului CSU Ploieşti. Datorită lucrărilor de reconstrucţie la Sala Sporturilor Olimpia, ce vor începe mâine, 14 iunie, dar şi faptului că în judeţul Prahova nicio arena nu îndeplineşte toate cerinţele stipulate de FIBA, formaţia ce deţine 7 titluri de campioană naţională nu va evolua sezonul următor în Cupele Europene, cedând locul Stelei Bucureşti. De asemenea, în această perioadă managerii echipei ploieştene căută o posibilă sală unde CSU Ploieşti să-şi dispute partidele de pe teren propriu în sezonul viitor al Diviziei A masculine de baschet.

Nimeni nu a anunţat un termen limită pentru finalizarea lucrărilor, însă se estimează că inaugurarea sălii va avea loc peste un an şi jumătate. Pentru realizarea întregului proiect se vor cheltui aproximativ 19 milioane de lei, din care 18,4 milioane reprezintă contribuţia Companiei Naţionale de Investiţii. Noua arenă va dispune de o sală de forţă, o sală de încâlzire ce se va afla la subsol, bazine de recuperare, dar şi de o tribună, pe lângă cea deja existentă, cu o capacitate de aproximativ 1000 de locuri.

Cum arată acum Sala Olimpia din Ploieşti

 

Cum va arăta sala Olimpia din Ploieşti după renovare

 

 

 

 

9 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Costin Marinescu :

    @hienacj, Texas
    Deocamdata v-am sters comentariile...Inca un mesaj de genul celor postate si primiti ban...

    cu 12 ani în urmă (13.06.2011) Raspunde
  • suporteru lu peste :

    capacitate
    Nu cred ca va avea doar 1000 de locuri. Cred ca va avea +1000 de locuri. Are acum, pe hartie, o capacitate de 3000 (real cred ca incapeau 2500 de spectatori). Asa ca nu cred ca reduce nimeni capacitatea arenei. Mi se pare absurda durata. Asta doar daca nu o renoveaza de la temelie.

    cu 12 ani în urmă (13.06.2011) Raspunde
  • Texas :

    sorry!
    scuza-ma te rog dar nu m-am putut abtine..m-am saturat de toti frustratii.

    cu 12 ani în urmă (13.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    @Suportere
    Mersi de atentionare, ai dreptate. Am completat enuntul, acum totul e clar - "dar şi de o tribună, pe lângă cea deja existentă, cu o capacitate de aproximativ 1000 de locuri."

    cu 12 ani în urmă (13.06.2011) Raspunde
  • bogdan13 :

    @ suporterul
    tu crezi cand spui ca acum are 3000 de locuri ? Doar pt comparatie sala din cluj are aprox 2560 de locuri si are 2 tribune ,fiecare cat cea din ploiesti . Sala voastra in momentul de fata are sub 1500 de locuri .

    cu 12 ani în urmă (14.06.2011) Raspunde
  • suporteru lu peste :

    ???
    Ne luam la intrecere care are sala mai mare :) ? Nu fi copil.

    cu 12 ani în urmă (14.06.2011) Raspunde
  • bogdan13 :

    lol
    comparatia am facut-o doar ca sa imi sustin afirmatia cum ca sala voastra nu are mai mult de 1500 de locuri. voi nu aveti cum sa va luati la intrecere cu clujul cat priveste infrastructura .

    cu 12 ani în urmă (14.06.2011) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești suporterbaschet :

    @bogdan13
    Iti sustii prost afirmatia ;) e adevarat ca Clujul sta mai bine la infrastructura , dar de cate ori ai fost la Ploiesti in sala ( e normal , nici eu nu am fost la cluj ) ,dar macar nu te mai baga in seama . De unde stii tu ca la Cluj e fiecare tribuna cat cea dl Ploiesti , ai vazut la televizor ?

    cu 12 ani în urmă (15.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe number1 :

    ...
    pentru ca am fost si la Cluj si la Ploiesti pot sa va spun ca diferenta dintre cele doua sali o fac suporterii: la Cluj se intra pe baza de abonament si bilet si sala e arhiplina in timp ce la Ploiesti se intra cum se intra si de aceea apar banere gen: daca nu acum , cand va canta toata sala ...( citat din memorie)

    cu 12 ani în urmă (16.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!