Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FOTO. Sala Sporturilor din Craiova este aproape finalizată

Andrei Danciu

Andrei Danciu
07.08.2012

După mai multe termene de finalizare amânate, lucrările la Sala Sporturilor din Craiova sunt aproape încheiate. Total Baschet a făcut o vizită noii săli în care îşi vor desfăşura activitatea, după o pauză de 18 ani, echipele de baschet masculin şi feminin din localitate.

Polivalenta va beneficia de o capacitate de 4.000 de locuri dispuse în două tribune laterale, două piste de atletism la subsol, o sală de forţă, urmând să fie montate, conform proiectului, şi ecrane 3D. În momentul în care va fi dată în funcţiune, Sala Sporturilor din Craiova va fi a doua din ţară, din punct de vedere al capacităţii, după Polivalenta din Bucureşti.

În această perioadă se fac ultimele retuşuri, deja fiind montate scaunele, parchetul şi o tabelă electronica, urmând să se mai achiziţioneze încă una, iar pe parchet este aplicat doar marcajul terenului de baschet. Pentru a nu se repeta dezastrul din 1994, lângă sală s-a construit un bazin de apă în caz de incendiu.

Vă invităm să accesaţi galeria foto a articolului pentru mai multe poze.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!