Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FOTO. U-BT Cluj-Napoca a învins pe CSM CSU Oradea

Valentin Todea

Valentin Todea
16.09.2016

U-Banca Transilvania s-a impus în ultima secundă pe terenul formației CSM Oradea, în meciul ce a contat pentru SuperCupa României.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Dilema
    Totusi, n-am înteles de ce, intr-un meci asa greu, au jucat bobe si petrișor. Ei sunt în lot intr-adevăr, dar pentru alte meciuri. Mandache, chiar nerefacut, ar fi creat mult mai multă presiune si probabil ar fi si punctat.

    cu 7 ani în urmă (16.09.2016)
    • CSM CSU Oradea Oldtimer:

      Mergeti totusi pe mana d-lui Achim
      Eu cred ca dl. Achim are planurile lui clare cu Bobe, Petrisor si Pasca (sa nu uitam si de Basti). Poate dansul "vede" ceva ce noi inca nu sesizam.
      Bobe, cel putin, a dovedit, nu odata, ca are reale calitati. Cred ca la el se pune mai mult problema de maturizare (sub aspect psihic, sa nu resimta presiunea meciurilor importante / adversarilor puternici, abilitate care nu se dobandeste decat "la cald", pe teren). Probabil ca si la Petrisor sunt probleme similare.
      Mandache, cu toata sarguinta si daruirea ce-i sunt caracteristice, nu e inca sigur pe mana si probabil are si dureri la impacturi repetate (cum e in dribling). Sistemul de muschi si tendoane la mana este extrem de complex si o lezionare serioasa poate afecta functionalitatea pe termen mai lung, implicit recuperarea functionala e durata si e posibil sa nu fie 100 %.
      Sub aspect tactic dl. Achim are, la fel, stilul propriu. E clar ca are o alta perspectiva fata de noi, fanii / publicul. Sezonul trecut multi comentau ca CSM are un real talent de a pierde partide in ultimele minute, chiar daca a dominat majoritar si are peste 10 puncte avans pe tabela.
      Poate fi insa o tactica. Iti faci jocul asa cum doresti, testezi schemele mai noi, provoci adversarul sa-si dezvaluie schemele etc....Dar daca, in ideea de a influenta pe cine ai partener de play-off si cu cine, in ce ordine si sali vei juca astfel incat sa obtii un avantaj maxim, trebuie sa pierzi un meci,o faci...cu riscul de ati dezamagi, pe moment cel putin, suporterii, poate si unii sponsori...
      Poate ca nu prea suna fair-play sa impui echipei o infrangere tactica...dar daca altii uzeaza de "trasul de sfori" pe alte planuri , nu ai ce face si te descurci cum poti.

      cu 7 ani în urmă (17.09.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!