Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FR Baschet - Comisari internaționali la meciurile din playoff

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.04.2012

Federația Română de Baschet a informat echipele prim divizionare cu privire la faptul că în urma contestațiilor și reclamațiilor privind arbitrajul autohton a cerut ajutorul FIBA Europe cu privire la supervizarea prestațiilor cavalerilor fluierului din țară.

Astfel, la meciurile nominalizate ca importante de către FR Baschet, va fi delegat un comisar internațional. De asemenea, forul de specialitate a precizat că toate costurile cu privire la transport, cazare, masă și barem (300 euro) sunt suportate de către echipa gazdă.

Atașat găsiți comunicatul FR Baschet.

3 comentarii la aceasta stire:
  • cronicar :

    parere
    Eu zic ca ar fi bine sa vina la fiecare meci cate un comisar strain puls un arbitru strain!

    cu 12 ani în urmă (02.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ludagrizz :

    alta gafa...
    ce inseamna in acceptiunea celor de la FRB "meci important" ???

    cu 12 ani în urmă (02.04.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    penibili
    Cat de batuti in cap pot fi sau ne pot crede astia din conducerea FRB? Pacaliciul Tocala a mai adus odata comisar strain la o finala de play-off jucata intre U si Asehoti. Si dupa primul raport, in care doar jaf pe fata nu s-a scris in raport, in rest s-a spus ca arbitrajul a fost ciudat, inexplicabil etc modul de arbitraj al lui Banica sau al lui Ciulin, comisarului i s-a multumit de participare, i s-au facurt bagajele si a fost trimis acasa. Ca incurca jocurile lui Ghituca

    cu 12 ani în urmă (04.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!